Squash z miodem i Curry
Miód i Curry-Squash polane jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 448 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz zimowe dynie, zmielony chipotle chile w proszku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Squash z miodem i Curry, Jagnięcina Glazurowana miodowo-Curry z prażonymi winogronami i żurawiną, oraz Miód Chipotle Szkliwione Dyni.
Instrukcje
Przygotować grill do pośredniego gotowania na średnim ogniu.
Dynie umyć pod zimną wodą. Używając ciężkiego, ostrego noża, odetnij końce każdego squasha, a następnie pokrój każdy squash na 4 lub 6 sztuk. Za pomocą łyżki stołowej wyjąć miarkę i wyrzucić nasiona i miąższ.
Umieść kawałki squasha na patelni i umyj miąższ olejem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Wyczyść ruszt do gotowania. Kawałki squasha grillować, skórki w dół, na pośrednim średnim ogniu, z zamkniętą pokrywą, przez około 30 minut.
W małym rondlu na średnim ogniu, połączyć składniki glazury i gotować, aż masło stopi się i glazura jest gładka, o 2 protokół, często mieszając.
Po pierwszych 30 minutach gotowania, powrót kawałki squasha do blachy. Zamknij pokrywę grilla, aby utrzymać ciepło w środku.
Umyj miąższ szkliwem, Przywróć squasha do grilla i kontynuuj pieczenie na pośrednim średnim ogniu, z pokrywką zamkniętą tak bardzo, jak to możliwe, aż będzie miękki i delikatny, 30 do 40 minut, szkliwo co 15 do 20 minut. W razie potrzeby doprawić solą.
Skropić pozostałą glazurą i podawać na ciepło.