Squash Nadziewany Pattypan
Nadziewane Squash Pattypan może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 500 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz boczek, pattypan squash, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Squash Faszerowany Pattypan Z Quinoanem I Świeżą Kukurydzą, Overstuffed Pattypan Squash, oraz Pattypan Squash z jajkami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić jeden cal wody do wrzenia w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj squash, przykryć, i gotować przez 10 minut, lub aż widelec może przebić łodygi z niewielkim oporem.
Odcedzić i odciąć górną łodygę squasha. Użyj melon baller ostrożnie zgarnąć środki squasha. Zarezerwuj wszystkie kawałki squasha.
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Boczek wyjąć na papierowe ręczniki i odstawić.
Podsmażamy cebulę w boczku. Posiekaj zarezerwowane kawałki squasha i podsmaż je z cebulą przez minutę.
Wyjmij patelnię z ognia i wymieszaj z bułką tartą. Boczek pokruszyć i wymieszać z farszem razem z parmezanem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Każdy squash napełnić mieszaniną i umieścić je w naczyniu do pieczenia. Naczynie luźno przykryć folią aluminiową.
Piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do czasu rozgrzania squasha.