Squash i zupa z soczewicy
Squash i soczewica Bisque jest Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.92 za porcję. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 18g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, chleb, soczewicę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć zielone jabłka można śledzić to danie główne z Crock - Pot Pieczone Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Squash and Apple Bisque, Biszkopt Z Dyni, oraz Pikantna Zupa Z Squasha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać Kabaczek, jabłka, cebulę, muszkatołowy, sok jabłkowy, gałkę muszkatołową, czerwoną paprykę i 1 szklankę bulionu do zagotowania w rondlu 3-ćwiartkowym, od czasu do czasu mieszając; zmniejszyć ogień. Przykryć i dusić 20 minut.
Umieścić mieszaninę squasha w blenderze lub robocie kuchennym. Przykryć i zmiksować na średniej prędkości, aż będzie gładka; powrót mieszaniny do rondla. Wymieszać z soczewicą i pozostałym bulionem.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 25 do 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica będzie miękka.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Posypać serem kromki chleba.
Umieścić na stojaku w patelni brojlerów. Pieczywo Broil z tops 3 cali od ciepła o 2 minut lub aż ser jest bąbelkowy. Każdą porcję zupy ułożyć kromką chleba serowego i posiekaną cebulą.