Squash and Root Vegetable Slaw
Squash i warzywa korzeniowe Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 54 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś płaskie liście pietruszki, jabłka, korzeń selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 95%. Spróbuj Squash and Root Vegetable Slaw, Zimowe Warzywa Korzeniowe Slaw, oraz Sałatka z warzyw korzeniowych z sosem pomarańczowo-kminkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1 1/2 szklanki każdy rozdrobniony rawkabocha lub dyni, rutabaga, i słodkie ziemniaki w dużej torebce resealableplastic.
Umieść 1 1/2 szklanki rozdrobnionego korzenia rawcelery w dużej misce z wodą zqueeze świeżego soku z cytryny, aby zapobiec odrastaniu; przykryć. Chill shredded vegetables governight.
Warzywa przekładamy do dużej miski.
Dodaj 2 obrane, ćwiartowane, rdzeniowane jabłka pokrojone na kawałki wielkości zapałek (uwielbiamy kryzy, zrównoważone Fuji).
Dodaj 1 szklanka flat-leafparsley liści i 1/2 szklanki 1 " pieceschives.
Dodaj 3/4 szklanki Granny Smith Apple
Cydr Vinaigrette; wrzucić do herbu.
W razie potrzeby dodaj morevinaigrette. Doprawić koshersaltem i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.