Przepis Squash and Bean Minestrone może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 3 godziny i 50 minut. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. Ten przepis służy 12. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 149 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, oliwa z oliwek, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Jarmuż I Dyni Minestrone, Zupa Minestrone Z Dyni, oraz Minestrone Z Białej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mięso wyjąć z szynki i pokroić na duże kawałki; mięso odstawić na bok.
Umieść fasolę granatową i kości szynki w dużym garnku; dodaj zimną wodę do pokrycia przez 2". Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Granatowa
Woda
Szynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na 1 godzinę.
4
Podgrzać 1/4 szklanki oleju w innym dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodać mięso szynki, cebulę, pory, seler i czosnek; doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, około 20 minut.
Dodaj squash, fasola szparagowa, fasola granatowa i moczenie cieczy, bulion, i kości do garnka. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i delikatnie gotować na wolnym ogniu, aż navy beans są miękkie, 1 1/2-2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Fasola Granatowa
Nóż Do Obierania
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
7
Gdy zupa jest prawie gotowy do gotowania, gotować makaron w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, mieszając od czasu do czasu, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
8
Odcedzić i przelać do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Skropić 2 łyżki oleju i dodać 1/4 szklanki pietruszki i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Olej Do Smażenia
10
Odrzuć kości szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka
11
Dodaj szpinak i pozostałe 3/4 szklanki pietruszki do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Szpinak
Zupa
12
Podziel zupę między miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Dodaj makaron, top z rukolą Salsa Verde, i skropić olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
Rukola
Makarony
Olej Do Smażenia
14
Zrób z wyprzedzeniem: zupę można przygotować do 3 dni wcześniej.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.