Spłaszczone Piersi Kurczaka

Spłaszczone Piersi Kurczaka
Spłaszczone piersi kurczaka wymaga około 4 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. 186 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka czosnku, świeżo popękany pieprz, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez SippitySup. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 24%. Podobne przepisy to Spłaszczony Kurczak Cytrynowy, Spłaszczony Kurczak z migdałami i papryką Vinaigrette, oraz Spłaszczony chrupiący Kurczak z sałatką chlebową i Alamos Malbec.

Instrukcje

1
Podnieś skórę po pociętej stronie piersi kurczaka i włóż plasterki czosnku. Rozprowadź je równomiernie pod skórą, uważając, aby nie uszkodzić skóry. Rozetrzyj liście szałwii między dłońmi, aby uwolnić ich olejki i włóż 4 liście równomiernie pod skórę obu piersi ząbkami czosnku. Odciągnąć skórę z powrotem na piersi tak całkowicie, jak to możliwe. Jeśli kurczak nie został solony, sól i pieprz obficie po obu stronach. Owinąć szczelnie w plastiku i przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na dużym ogniu, aż będzie gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać oliwę z oliwek i ciepła do tuż poniżej palenia. Doprawić skórkę piersi kurczaka solą i pieprzem i ułożyć skórkę na patelni. Przyprawić drugą stronę piersi. Zmniejsz temperaturę do średniej i umieść kolejną ciężką patelnię na górze piersi, tak aby były wciśnięte płasko do patelni. Jeśli druga patelnia nie jest ciężka, zważyć ją pomidorami z puszki lub czystymi cegłami. Upewnij się, że waga jest równomiernie rozłożone na wszystkich piersiach. Muszą gotować równomiernie i jednocześnie. Gotować, aż bardzo brązowy i chrupiące, 12 do 15 protokół.Obróć piersi i gotować przez 8 Więcej minut, lub aż gotowane przez. Użyj systemu wagi ponownie, jeśli trzeba, aby upewnić się, że siedzą płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Zielona PaprykaPosiekana Zielona Papryka
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Zdjąć z ognia, odstawić 5 minut, następnie pokroić i służyć, lub pokroić każdą pierś na pół i służyć.Jak to: jak Ładowanie...
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn