Spłaszczone Piersi Kurczaka

Spłaszczone Piersi Kurczaka
Spłaszczone piersi kurczaka wymaga około 4 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. 186 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka czosnku, świeżo popękany pieprz, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez SippitySup. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 24%. Podobne przepisy to Spłaszczony Kurczak Cytrynowy, Spłaszczony Kurczak z migdałami i papryką Vinaigrette, oraz Spłaszczony chrupiący Kurczak z sałatką chlebową i Alamos Malbec.

Instrukcje

1
Podnieś skórę po pociętej stronie piersi kurczaka i włóż plasterki czosnku. Rozprowadź je równomiernie pod skórą, uważając, aby nie uszkodzić skóry. Rozetrzyj liście szałwii między dłońmi, aby uwolnić ich olejki i włóż 4 liście równomiernie pod skórę obu piersi ząbkami czosnku. Odciągnąć skórę z powrotem na piersi tak całkowicie, jak to możliwe. Jeśli kurczak nie został solony, sól i pieprz obficie po obu stronach. Owinąć szczelnie w plastiku i przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na dużym ogniu, aż będzie gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać oliwę z oliwek i ciepła do tuż poniżej palenia. Doprawić skórkę piersi kurczaka solą i pieprzem i ułożyć skórkę na patelni. Przyprawić drugą stronę piersi. Zmniejsz temperaturę do średniej i umieść kolejną ciężką patelnię na górze piersi, tak aby były wciśnięte płasko do patelni. Jeśli druga patelnia nie jest ciężka, zważyć ją pomidorami z puszki lub czystymi cegłami. Upewnij się, że waga jest równomiernie rozłożone na wszystkich piersiach. Muszą gotować równomiernie i jednocześnie. Gotować, aż bardzo brązowy i chrupiące, 12 do 15 protokół.Obróć piersi i gotować przez 8 Więcej minut, lub aż gotowane przez. Użyj systemu wagi ponownie, jeśli trzeba, aby upewnić się, że siedzą płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
14 Filiżanek Startego Sera Romano14 Filiżanek Startego Sera Romano
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Zdjąć z ognia, odstawić 5 minut, następnie pokroić i służyć, lub pokroić każdą pierś na pół i służyć.Jak to: jak Ładowanie...
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn