Spłaszczone Piersi Kurczaka

Spłaszczone Piersi Kurczaka
Spłaszczone piersi kurczaka wymaga około 4 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. 186 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka czosnku, świeżo popękany pieprz, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez SippitySup. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 24%. Podobne przepisy to Spłaszczony Kurczak Cytrynowy, Spłaszczony Kurczak z migdałami i papryką Vinaigrette, oraz Spłaszczony chrupiący Kurczak z sałatką chlebową i Alamos Malbec.

Instrukcje

1
Podnieś skórę po pociętej stronie piersi kurczaka i włóż plasterki czosnku. Rozprowadź je równomiernie pod skórą, uważając, aby nie uszkodzić skóry. Rozetrzyj liście szałwii między dłońmi, aby uwolnić ich olejki i włóż 4 liście równomiernie pod skórę obu piersi ząbkami czosnku. Odciągnąć skórę z powrotem na piersi tak całkowicie, jak to możliwe. Jeśli kurczak nie został solony, sól i pieprz obficie po obu stronach. Owinąć szczelnie w plastiku i przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na dużym ogniu, aż będzie gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Dodać oliwę z oliwek i ciepła do tuż poniżej palenia. Doprawić skórkę piersi kurczaka solą i pieprzem i ułożyć skórkę na patelni. Przyprawić drugą stronę piersi. Zmniejsz temperaturę do średniej i umieść kolejną ciężką patelnię na górze piersi, tak aby były wciśnięte płasko do patelni. Jeśli druga patelnia nie jest ciężka, zważyć ją pomidorami z puszki lub czystymi cegłami. Upewnij się, że waga jest równomiernie rozłożone na wszystkich piersiach. Muszą gotować równomiernie i jednocześnie. Gotować, aż bardzo brązowy i chrupiące, 12 do 15 protokół.Obróć piersi i gotować przez 8 Więcej minut, lub aż gotowane przez. Użyj systemu wagi ponownie, jeśli trzeba, aby upewnić się, że siedzą płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
14 Filiżanek Startego Sera Romano14 Filiżanek Startego Sera Romano
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Zdjąć z ognia, odstawić 5 minut, następnie pokroić i służyć, lub pokroić każdą pierś na pół i służyć.Jak to: jak Ładowanie...
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn