Ten przepis służy 8. Jeśli 89 centów za porcję spada w budżecie, Spumoni lody Terrine może być spektakularny bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie maraschino, migdały, brandy wiśniową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Spumoni Ice Cream Terrine, Kolczaste Ciasto Lodowe Spumoni, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.