Sprzączka z jagodami babci
Sprzączka z jagodami babci może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mąkę, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Blueberry Buckle, Blueberry Buckle, oraz Blueberry Buckle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Beat 1 1/2 szklanki cukru i 1/2 szklanki masła w misce za pomocą miksera elektrycznego, aż kremowy i gładki; ubić w jajkach.
W osobnej misce wymieszać 4 szklanki mąki, proszku do pieczenia i soli. Wymieszać mieszaninę mąki do śmietany mieszaniny masła, na przemian z mlekiem, aż ciasto jest po prostu połączone; złożyć w jagody.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Połączyć 1 1/3 szklanki cukru, 1 szklanka mąki i cynamon razem w misce; pokroić w 2/3 szklanki zimnego masła za pomocą blendera do ciast lub 2 noże, aż polewa jest kruchy.
Posypać polewą na cieście.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 40 do 45 minut. Fajna klamra na stelażu z drutu.