Spongecake Złoty Syrop Na Parze

Spongecake Złoty Syrop Na Parze
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać parze złoty syrop spongecake spróbować. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, masło, mleko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ciasteczka Krówkowe Ze Złotym Syropem, Biszkopt z syropem cytrynowo-waniliowym, oraz Yakbap (ciasto ryżowe na parze z orzechami i złotymi rodzynkami).

Instrukcje

1
Dodaj 2 cale wody do dużego szerokiego garnka. Ustaw stojak lub kilka metalowych foremek do ciastek na dnie garnka i zagotuj wodę. Przynieś 3 filiżanki dodatkowej wody na wolnym ogniu w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
GarnekGarnek
2
Masełko żaroodporne, następnie wlać 1/4 szklanki syropu na dno. Ubij razem masło i cukier w innej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż blady i puszysty. Ubić w jajkach 1 na raz, następnie dodać mąkę i mleko na przemian w partiach, ubijając aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SyropSyrop
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać ciasto na syrop. Przykryj miskę dużą okrągłą papierem woskowym, a następnie wierzch folią, zaciskając szczelnie wokół krawędzi. Związać sznurek wokół obręczy, aby zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Zestaw pokryte Miski na stojaku (woda powinna pochodzić trzy czwarte drogi w górę strony miski; dodać gotującej się wody, jeśli to konieczne), garnek przykryć, i ciasto parowe nad gotującej się wody 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
GarnekGarnek
5
Wyjąć miskę z garnka i odstawić 5 minut. Wyrzucić folię i papier woskowy. Odwróć talerz nad miską, a następnie odwróć ciasto na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
GarnekGarnek
6
Podawać natychmiast, skropione śmietaną i dodatkowym syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
SyropSyrop
7
* Lyle ' s Golden syrop cieszy się lojalnością w Wielkiej Brytanii, gdzie jest ceniony za słono-słodki, lekko maślany smak. Można je znaleźć w piekarni wielu supermarketów, w sklepach z żywnością specjalistyczną oraz w ethnicgrocer.com.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złoty SyropZłoty Syrop
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn