Splendicious Slow Cooker Spaghetti Sauce

Splendicious Slow Cooker Spaghetti Sauce
Splendicious Slow Cooker sos Spaghetti jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 16 porcjami. Ten sos ma 173 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz bazylii, pietruszki, pieprz cayenne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Splendicious Slow Cooker Spaghetti Sauce, Sos Spaghetti Wolnooparkowy, oraz Sos Spaghetti Wolnooparkowy.

Instrukcje

1
Wymieszać zmiażdżone pomidory, sos pomidorowy, duszone pomidory, 1 szklanka czerwonego wina, zielone oliwki, 4 łyżeczki soli morskiej, bazylia, oregano, papryka, i pieprz cayenne w wolnej kuchence. Ustaw kuchenkę na niską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory DuszonePomidory Duszone
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Posiekany Koperek Lub Dowolne świeże Zioła, Które LubiszPosiekany Koperek Lub Dowolne świeże Zioła, Które Lubisz
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Podczas gdy kuchenka się rozgrzewa, miejsce 3 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu, i gotować 3/4 szklanki słodkiej cebuli, aż cebula po prostu zaczyna mięknąć, o 2 protokół; wymieszać 1 ząbek czosnku. Gotować mieszaninę jeszcze przez 3 minuty przed zmieszaniem natki pietruszki i grzybów. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut. Wymieszać z brązowym cukrem i wymieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Słodka CebulaSłodka Cebula
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Podczas gdy pietruszka i grzyby są na wolnym ogniu, podgrzać 3 więcej łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu, i mieszać w pozostałej cebuli i kiełbasy. Brązową kiełbasę, rozbijając mięso na kruszy się, gdy gotuje, około 10 minut; doprawić mieszankę białym pieprzem i kminkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wlać 1 szklankę czerwieni na patelnię i zeskrobać patelnię drewnianą łyżką do rozpuszczenia brązowych bitów smakowych do wina. Gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut; wlać mieszankę kiełbasy na patelnię z pietruszką i grzybami. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu, aż wszystkie składniki miały czas, aby przedstawić się sobie nawzajem, o 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Wlać mieszankę kiełbasy do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
6
Gotować na niskim poziomie przez 8 godzin na noc.
7
W razie potrzeby dodaj więcej czerwonego wina lub wody, aby zapobiec zbyt grubemu i pieczeniu się sosu na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawSos
Magazyn