Spis treści
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj do domu. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 312 kalorii, 43g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na $5.0 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka quarterbok Choy pokroić, mięso ryby, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu.
Instrukcje
Marynować rybę składnikami marynaty przez 10-15 minut. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.Składniki na sos wymieszać w małej misce.
Podgrzać łyżkę oleju w garnku lub małym piekarniku francuskim, aż olej będzie bardzo gorący i mieniący się.
Dodać imbir, szalotki i czosnek i szybko smażyć, aż pachną.
Dodaj pędy bambusa i tofu następnie top z marynowanych ryb i bok choy. Ponownie wymieszaj sos, aby skrobia nie osiadła, a następnie polej go na wszystko.
Umieść pokrywkę na garnku i umieść ją w piekarniku.
Piec przez 10-15 minut lub do momentu, gdy ryba jest tylko gotowane i sos zgęstnieje.
Podawać z ryżem na parze.