Spis treści
Dom może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 6,53 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 672 kalorie, 84g białka, oraz 21 g tłuszczu. 36 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz podsprongi z anyżu gwiazdkowego, pestek dyni, czosnku i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć czekoladę można śledzić to danie główne z Nerkowca mleko czekolada ciasteczka czekoladowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i podgrzać do 350 stopni F. oderwać blaty z papryczki chili i opróżnić nasiona do małej miski. Odrzuć łodygi i wszelkie membrany i rozerwać chili na płaskie kawałki.
Umieść je na wyłożonej folią blasze do pieczenia w jednej warstwie. Spryskaj obficie sprayem do gotowania.
Umieść je w piekarniku i pozostaw do pieczenia przez 5-10 minut lub aż zmienią kolor i pikantny karmelowy aromat unosi się przez kuchnię. Uważaj, aby ich nie spalić, ponieważ to sprawi, że Twój mol będzie gorzki. Po wyjściu z piekarnika, umieścić je w misce i przykryć ciepłą wodą do nawodnienia.
Umieść migdały, pestki dyni i rodzynki na blasze do pieczenia, spryskaj sprayem do gotowania i wróć do piekarnika, aż nasiona dyni nabierają złotego koloru, a RODZYNKI są lekko spuchnięte. Ponownie, należy uważać, aby ich nie spalić. Odstawić patelnię i pozostawić do cool.In ciężka patelnia DNA jak Patelnia żeliwna, tosty nasiona chile, nasiona sezamu, anyż Gwiaździsty, goździki, cynamon i czarny pieprz, aż nasiona sezamu po prostu zaczynają zmieniać kolor i cała sprawa pachnie słodko, orzechowo i pikantnie jak kadzidło.
Przenieś nasiona i przyprawy do robota kuchennego i przetwarzać przez kilka minut lub do momentu zmielenia na proszek.
Dodać prażone migdały, pestki dyni i rodzynki i blitz, aż nie ma kawałków.
Dodaj oregano, epazote, liść laurowy i masa harina i kontynuować proces aż do sproszkowania.Przesuń stojak piekarnika do górnej pozycji i włącz brojlery.
Umieścić pomidory, pomidor, plastry cebuli i czosnek na blasze do pieczenia i umieścić go pod brojlerem.
Niech szczyty pomidorów i pomidorów się całkowicie zwęglone przed odwróceniem char drugiej stronie.
Wyjąć je z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Dodaj do robota kuchennego wraz z 1 szklanką bulionu z kurczaka i blitz z mieszanką przypraw/nasion, aż będzie gładka.
Przenieść tę mieszaninę do miski, przykryć i odstawić.Powrót miskę pracy do robota kuchennego i dodać ponownie nawodnione papryczki chili wraz z 3/4 C moczenia cieczy. Proces do gładkiej.Królika obficie solą i pieprzem.
Rozgrzać duży holenderski piekarnik, aż będzie gorący, dodać odrobinę oleju, a następnie zawirować, aby pokryć.
Umieść przyprawione kawałki królika w garnku i pozostaw je na brązowo przez 5-7 minut, nie przeszkadzając im. Jeśli je obrócisz, a one przykleją się do patelni, nie są gotowe do obrócenia. Brązową drugą stronę, a następnie przenieść na talerz.Zmniejsz temperaturę, a następnie wlej puree z papryki chili do patelni przez sitko z pojedynczą siatką, naciskając na ciała stałe gumową szpatułką, aby usunąć wszystkie skórki. Spalić dno patelni i gotować, aż mieszanina będzie bardzo gęsta.
Wlać mieszankę przypraw/nasion do garnka przez sitko naciskając na wszelkie ciała stałe.
Dodać bulion z kurczaka i czekoladę, a następnie sól do smaku. Jeśli chcesz jeszcze słodsze można dodać więcej cukru.Królika odstawić do garnka i gotować na wolnym ogniu na średnim małym ogniu, aż królik będzie miękki (około 1 godziny).
Podawać ze świeżymi tortillami, kolendrą i limonką.