Spicy red-Pepper and bakłażan Confit

Spicy red-Pepper and bakłażan Confit
Pikantna czerwona papryka i bakłażan Confit to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pikantny bakłażan i papryka Tapenade-Dip, Pikantny Azjatycki Bakłażan Z Tofu I Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Paprykę pokroić na 1-calowe kawałki. Wszystkie składniki wrzucić do dużej patelni, a następnie równomiernie rozprowadzić. Piecz, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą bardzo miękkie, około 1 godziny. Schłodzić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PaprykaPapryka
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1
Confit można wykonać 1 tydzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej i wymieszać przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje3
Ocena Zdrowia100
Magazyn