Pikantny Black-Eyed Peas może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz cebulę, black-Eyed peas, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Spicy Black-Eyed Peas, Spicy Black-Eyed Peas, oraz Hot-and-Spicy Black-Eyed Peas.
Instrukcje
1
W dużym rondlu, gotować boczek, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Usunąć boczek, pokruszyć i odstawić do użycia jako polewa do grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Groch
3
Podsmażyć cebulę w boczku kapie do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z Boczku
Cebula
4
Dodać groszek, pokrojone w kostkę pomidory i zielone chiles, sól, chili w proszku, pieprz i wodę. Przykryć i gotować na średnim ogniu przez 45 minut do 1 godziny, lub aż groszek zmięknie.