Speedy Mini Bochenki Mięsne
Szybkie Mini bochenki mięsne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 25g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, keczup, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mini Bochenki Mięsne, Mini Bochenki Mięsne, oraz Mini Bochenki Mięsne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Lekko posmaruj filiżanki muffin pan 12-cup.
W dużej misce, połączyć wołowinę, bułka tarta, jajka, mleko, czosnek, cebula, sól, tymianek, i pieprz. Mieszankę mięsną podzielić na 12 filiżanek muffinek, mocno wciskając mięso na patelnię.
Umieść patelnię muffin na blasze do pieczenia i piecz przez 20 do 25 minut, aż mięso będzie prawie ugotowane— "bochenki" będą twarde po naciśnięciu lekko w środku, ale nie ustawione.
Podczas pieczenia bochenki mięsa, ubić razem ketchup, musztarda, i sos Worcestershire. Po pieczeniu przez 20 do 25 minut wyjąć patelnię z piekarnika.
Posmaruj wierzchy bochenków glazurą, używając jej do góry i przywróć patelnię do piekarnika.
Piec przez 10 minut więcej, lub aż glazura zgęstnieje i mięso jest całkowicie gotowane przez, 30 do 35 minut łącznie. Uruchom offsetową szpatułkę lub nóż do masła wokół krawędzi kubków muffin i pop się bochenki mięsne.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Od Deen Bros. Take it Easy Jamie Deen, Bobby Deen i Melissa Clark Copyright (c) 2009 by Jamie Deen, Bobby Deen i Melissa Clark Published by Ballantine Books.Jamie i Bobby Deen dorastali w Georgii-najpierw w Albany, a następnie w Savannah–i, jak wielu Południowców, zawsze uważali gotowanie i jedzenie za dużą część swojego życia. Kiedy ich matka, Paula Deen, założyła w 1989 r.firmę z dostawami kanapek, chłopcy zajęli się dostawami. Gdy firma rozrosła się w restaurację Lady, nadal pomagali. W 1996 roku trio otworzyło restaurację Lady & Sons, która odniosła ogromny sukces. Od tamtej pory nie oglądali się za siebie. Regularnie pojawiają się w Good Morning America ABC i mają własny program sieci żywności, Road Tasted.Melissa Clark pisała dla "The New York Times", "Food & Wine", "Travel & Leisure" i "Real Simple".