Specjalne czekoladowe muffinki nory

Specjalne czekoladowe muffinki nory
Specjalne czekoladowe babeczki nory mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 21%. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami Specjalne K-Bary, Eggless Chocolate Chocolate Chip Muffins / Double chocolate muffins, oraz Czekoladowe babeczki czekoladowe z Nutellą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Nasmaruj 12 muffinek lub linkę papierowymi wkładkami do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce połączyć mąkę, 1/2 szklanki cukru, proszek do pieczenia, sól i chipsy czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać jajko, mleko i olej; mieszać tylko do momentu zwilżenia ciasta. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin, napełniając około 3/4 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
4
W małej misce wymieszaj razem 3 łyżki białego cukru i 2 łyżki brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Babeczki posypać cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
6
Piec w rozgrzanym do 20 do 25 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Natychmiast wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn