Sparkling Jungle Bird
Jeśli 33,56 zł / porcja spada w budżecie, musujące Jungle Bird może być wybitny bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1695 kalorii, 8G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 1. Jeśli masz dojrzały rum, ananas nasączony rumem, wiśnię luxardo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 72 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jungle Bird, Bezglutenowe babeczki czekoladowo-Kardamonowe z maślanym kremem czekoladowym, cukrowymi ptasimi gniazdami i inkrustowanymi klejnotami ptasimi jajkami, oraz Jungle Juice.
Instrukcje
Do infuzji: Rozgrzej piekarnik do 204°.
Umieść pokrojonego ananasa na patelni wyłożonej folią i piecz do miękkości i zaczynając brązowieć, w sumie około 30 minut, przerzucając w połowie.
Ostudzić i posiekać grubo. Odmierz 1 szklankę prażonego ananasa do infuzji.
Połącz rum, 1 szklankę prażonego ananasa i syrop cukrowy w szczelnym pojemniku.
Odstawić na 2 dni, mieszając raz dziennie. Po dwóch dniach dodajemy skórkę z limonki i sok.
Pozwól usiąść pewnego dnia. Odcedzić i zachować kawałki ananasa do dekoracji.
Do koktajlu: napełnij szklankę typu highball (Long) lodem.
Dodaj ciemny rum, napar rum i Campari. Na wierzch polać winem musującym i w razie potrzeby delikatnie wymieszać.
Dekoruj kawałkiem ananasa, limonką, liściem ananasa i wiśnią Luxardo.