Spaghetti z wołowiną i grzybami
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Beef Mushroom Spaghetti. Ten przepis daje 4 porcje po 158 kalorii , 8 g białka i 3 g tłuszczu każda. Za 82 centy za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Jeśli masz pod ręką cebulę, zagęszczoną zupę krem z grzybów, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 50 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular 55% , to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Beef Tenderloin With Creamy Alouette® Mushroom Sauce , Sycąca zupa wołowa i grzybowa oraz Tuna Spaghetti With Fava Beans .
Instrukcje
Na dużej patelni smaż wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedź. Wymieszaj z sosem pomidorowym, zupą i wodą.
Dodaj spaghetti i wymieszaj.
Umieść w natłuszczonej 8-calowej kwadratowej formie do pieczenia. Przykryj i zamroź na okres do 3 miesięcy.
Aby użyć mrożonej zapiekanki: Rozmroź w lodówce. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu podgrzania.