Spaghetti Z Sardynkami, Kalafiorem I Kapustą

Spaghetti Z Sardynkami, Kalafiorem I Kapustą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Spaghetti z sardynkami, kalafiorem i jarmużem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.61 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 398 kalorii, 17g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sardynki, spaghetti, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Spaghetti z sardynkami, Salsa spaghetti z sardynkami, oraz Sałatka Farro z sardynkami i jarmużem.

Instrukcje

1
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając, aż złoty, o 18 protokół. (Zmniejszyć ogień, jeśli cebula staje się zbyt ciemny.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćNormalny
Gotowe W36 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn