Spaghetti z przegrzebkami, suszonymi pomidorami i oliwkami

Spaghetti z przegrzebkami, suszonymi pomidorami i oliwkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 599 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz wypełnione olejem suszone pomidory, liście bazylii, spaghetti i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Greckie Spaghetti Squash z kurczakiem, szpinakiem, oliwkami Kalamatan i suszonymi pomidorami, Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, oraz Przegrzebki w pergaminie z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na obranej blasze do pieczenia wrzucić bułkę tartą z 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Piec przez 12 minut, lub do rumiane i chrupiące.
W małej misce połączyć oliwki, suszone pomidory, ocet balsamiczny i 1/2 łyżki oliwy z oliwek.
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować spaghetti aż al dente. Tymczasem na dużej patelni podgrzej pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek, aż się połysk. Sezon przegrzebki z solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, aż dobrze rumiane na dnie, o 3 protokół. Włącz przegrzebki i gotować, aż po prostu zrobić, o 1 minutę dłużej.
Przenieść przegrzebki do dużego talerza.
Dodaj wino na patelni i gotować, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, aż zredukowane do 1/4 Puchar, o 3 protokół.
Wlać wszelkie nagromadzone soki z przegrzebków i usunąć z ognia.
Spaghetti odsączyć i przełożyć do dużej, płytkiej miseczki.
Dodaj sos do patelni, mieszaninę oliwkowo-suszonych pomidorów i posiekanych pomidorów i dobrze wymieszaj; doprawić solą i pieprzem. Ułożyć przegrzebki na wierzchu spaghetti, rozsypać ricotta salata, bazylia i bułka tarta na wierzchu i podawać.
Rekomendacja wina: słodkie przegrzebki, kwaśne pomidory i słone oliwki wskazują tutaj na asertywną, ale niezbyt bogatą włoską Biel. Spróbuj Vermentino, takie jak 2000 Antinori.