Spaghetti z Pesto, suszonymi pomidorami i klopsikami
Spaghetti z Pesto, suszonymi pomidorami i klopsikami to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz pesto, spaghetti, klopsiki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, Spaghetti Squash z czosnkowym pesto z jarmużu i suszonymi pomidorami, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles.
Instrukcje
Zamów 8 dużych klopsików (od 2 do 2 1/2 cala średnicy; zamów dodatkowe, jeśli Restauracja je zmniejszy). Gotować 1 funt spaghetti al dente.
Spaghetti odcedzić i wrzucić z 1/4 do 1/3 szklanki kupionego w sklepie pesto.
Dodaj 1/4 szklanki posiekanych suszonych pomidorów (takich, które są zachowane w oleju) i 1/4 szklanki pokrojonych zielonych oliwek, w razie potrzeby. Wrzucić makaron z 1/4 szklanki posiekanej świeżej bazylii lub pietruszki. Podzielić na 4 porcje i ułożyć na wierzchu po 2 klopsiki.