Spaghetti z letnim squashem i pomidorami

Spaghetti z letnim squashem i pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 23% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 17g białka, oraz 16G tłuszczu. Mieszanka letniego squasha, liści oregano, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwarty Lipca. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Spaghetti Z Letnim Squashem I Pomidorami, Lato Squash Spaghetti Ricotta Pie, oraz Spaghetti Squash z pomidorami podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek z osoloną wodą do wrzenia na dużym ogniu do spaghetti.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W dużej misce połącz squashes, pomidory, cebulę, czosnek i oregano.
Dodaj oliwę z oliwek, posyp solą i pieprzem, a wszystko dobrze wymieszaj. Wrzuć to na blachę do pieczenia i piecz przez 10 do 12 minut, aż squash będzie miękki i karmelizowany. Warzywa zeskrobać do dużej miski makaronu i przykryć talerzem, aby wszystko było ciepłe.
Woda z makaronem powinna już się gotować.
Dodaj spaghetti i wymieszaj, aby oddzielić pasma. Gotować przez 8 do 9 minut, aż al dente.
Na koniec wyjmij około 1/4 szklanki wody do gotowania makaronu, odcedź makaron i delikatnie wrzuć pieczone warzywa i grillowane krewetki.
W razie potrzeby dodać wodę z makaronu.