Spaghetti z karczochami, duszonym czosnkiem i pecorino Pepato
Spaghetti z karczochami, duszonym czosnkiem i pecorino Pepato może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,97 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 793 kalorii, 26g białka, oraz 26g tłuszczu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Mieszanka jumbo karczochów, wermutu, pietruszki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Z Rukoli I Kopru Włoskiego Z Ogolonym Pecorino Pepato, Karczochy kuliste na parze z winegretem Pecorino i smażonymi chipsami czosnkowymi, oraz Spaghetti ze szpinakiem i czosnkiem z Pecorino dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Przycinaj karczochy do serca, łodygi i najdelikatniejszych liści. Ćwiartuj i usuń dławik i tempo w zakwaszonej wodzie.
Na patelni do smażenia od 12 do 14 cali rozgrzej olej i czosnek na średnim ogniu i gotuj, aż czosnek stanie się jasnozłoty.
Dodaj karczochy i słodki wermut i gotuj, aż karczochy będą miękkie, około 10 do 12 minut.
Ugotuj spaghetti zgodnie z instrukcją na opakowaniu i dobrze odcedź. Wrzuć na patelnię z karczochami.
Dodaj pietruszkę i dobrze wymieszaj.
Wlać do podgrzewanej miski, ogolić serem pecorino i podawać.