Spaghetti z czarną fasolą i małż
Need a dairy free i pescatarian przystawka? Spaghetti z czarną fasolą i małż może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 232 kalorie, 12g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka oleju sałatkowego, wina, fermentowanej fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Pikantne Spaghetti Squash Z Czarną Fasolą, Spaghetti z małż, oraz Spaghetti z małż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czarną fasolę opłukać i odsączyć; zmielić.
Odcedzić małże, zastrzegając 3/4 szklanki soku.
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 3 kwarty wody do wrzenia.
Dodać spaghetti i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, aby ugryźć, 7 do 9 minut; odcedzić. Spłucz w zimnej wodzie.
Na tej samej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać czarną fasolę, czosnek, i, w razie potrzeby, płatki chili; mieszać aż pachnące, 1 do 2 protokół.
Dodaj małże, zarezerwowany sok z małży i wino. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 1 minutę. Wymieszać spaghetti i gotować, aż do ogrzania przez, 1 do 2 protokół.
Wlać do miski i posypać kolendrą.