Spaghetti z cukinią i białą fasolą
Need a danie główne Wegetariańskie? Spaghetti z cukinią i białą fasolą może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz doskonałą fasolę Północną, spaghetti, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Spaghetti z cukinią i fasolą, Spaghetti z małżami i białą fasolą, oraz Spaghetti pełnoziarniste z Podsmażonymi porami, białą fasolą i orzechami włoskimi.
Instrukcje
Spaghetti ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania.
Dodaj cukinię na patelnię; gotować 5 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać w wodzie i kolejnych 5 składników; przykryć i gotować na wolnym ogniu 4 minuty.
Na każdym z 4 talerzy umieść makaron równomiernie. Makaron równomiernie wymieszać z cukinią i serem.
Warzywa mieszane z miodem-Dijon Vinaigrette