Spaghetti z chorizo i migdałami

Spaghetti z chorizo i migdałami
Spaghetti z Chorizo i migdałami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 806 kalorii, 29g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ząbków czosnku, cebula, chorizo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghetti Z Chorizo I Migdałami, Brukselka z Chorizo, rodzynkami i migdałami, oraz Liście brukselki z Chorizo i prażonymi migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś bulion, wodę, wino, szafran i 1/2 łyżeczki soli do wrzenia w małym rondlu, a następnie zmniejsz ogień i utrzymuj na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
BulionBulion
WodaWoda
SólSól
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Rozgrzać olej w ciężkim garnku 5-do 6-quart na średnim ogniu, aż się połyska, a następnie podsmażyć czosnek na blady złoty, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Dodaj chorizo i smażyć na złoty kolor, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
5
Przełożyć łyżką szczelinową na papierowe ręczniki z czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Dodać masło do garnka i podsmażyć cebulę na złoty kolor, o 5 protokół, następnie dodać makaron i podsmażyć, rozbijając fideos drewnianą łyżką, aż złoty, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
GarnekGarnek
7
Dodaj mieszaninę bulionu i gotuj, przykryte, aż cała ciecz zostanie wchłonięta, około 6 minut. Wymieszaj ciecierzycę, chorizo, czosnek, pietruszkę oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CiecierzycaCiecierzyca
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
BulionBulion
8
Podawać makaron posypany migdałami i skropiony olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
MakaronyMakarony
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn