Spaghetti Squash z Edamame-pesto z kolendry
Spaghetti Squash z Edamame-Cilantro Pesto może być tylko dodatek szukasz. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 12g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka ząbków czosnku, edamame, oliwa z oliwek extravirgin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Halibut pieczony na patelni z pesto z kolendry Edamame, Hamburgery z łososia Wasabi z Edamame-pesto z kolendry, oraz Niskotłuszczowe Pesto Spaghetti Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdą dynię przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona.
Połówki squasha, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 1 godzinę lub do miękkości. Lekko schłodzić. Zeskrobać wewnątrz squasha widelcem, aby usunąć spaghetti nici do pomiaru około 8 filiżanek.
Posypać 1/4 łyżeczki soli; wrzucić delikatnie do połączenia. Przykryć i ogrzać.
Umieść kolendrę, bulion, olej, pieprz, pozostałe 1/4 łyżeczki soli, czosnek i edamame w robocie kuchennym; pulsuj, aż grubo posiekane.
Pesto edamame podawać na squasha; posypać serem.