Spaghetti Squash Sauté
Spaghetti Squash Sauté może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 121 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest doskonałe. Spróbuj Spaghetti Squash i Chard Sauté, Grillowane Ribeye ze Spaghetti Squash Saute, oraz Krewetki + warzywa saute nad spaghetti squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zgrabiaj ciągłą miąższ z pieczonej dyniowatych, używając palców widelca i umieść w misce. Odstawić.
Podsmażyć cebulę w 1 łyżeczka gorącego oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodaj squash, sól, pieprz, i pozostałe 1 łyżeczka oleju do mieszaniny cebuli na patelni, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 protokół.