Spaghetti Squash Primavera
Spaghetti Squash Primavera może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,35 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 198 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ser feta, przyprawę ziołową, pomidor i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Spaghetti Squash Primavera, Keto Spaghetti Squash Primavera-Low Carb, oraz Spaghetti Primavera.
Instrukcje
Przekłuć widelcem skorupę squasha spaghetti i umieścić w naczyniu bezpiecznym dla mikrofali; gotować w kuchence mikrofalowej na wysokości przez 12 minut. Odstawić do gotowania, aż ostygnie na tyle, aby obsłużyć. Pokrój na pół wzdłuż; usuń nasiona. Użyj widelca, aby odciągnąć mięso squasha od skorupy i umieścić w dużej misce; puch widelcem, aby jak najbardziej oddzielić pasma.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju, aż tylko miękkie, o 3 protokół.
Dodać czosnek i kontynuować gotowanie i mieszając kolejne 3 protokół. Wymieszać cukinię i zieloną paprykę do mieszanki; doprawić włoską przyprawą ziołową i czarnym pieprzem.
Wlać pomidory na patelnię. Kontynuuj gotowanie, aż pomidory zostaną rozgrzane, 3 do 5 minut.
Dodaj squash na patelni i wrzucić, aż równomiernie wymieszane.
Posypać serem feta i ponownie wrzucić do podania.