Spaghetti Florentyna
Spaghetti Florentyna wymaga z grubsza 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.64 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką skondensowany krem campbell ' s® z selera, pomidora, parmezanu i kilku innych składników, możesz go zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest doskonałe. Spróbuj Spaghetti Florenckie, Florentine Spaghetti Bake, oraz Grillowany Kurczak Florentine Spaghetti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rondel w sprayu z warzywnym sprayem do gotowania.
Podgrzać na średnim ogniu 1 min.
Dodać cebulę, czosnek i włoskie przyprawy i gotować do miękkości.
Dodaj zupę, pieprz i szpinak.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować 10 min. albo aż szpinak będzie miękki.
Dodać jogurt i pomidor i podgrzać. Wrzuć spaghetti.