Spaghetti con Pollo y Salsa Criolla (kolumbijskie Spaghetti z kurczakiem)

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Spaghetti con Pollo y Salsa Criolla (kolumbijskie Spaghetti z kurczakiem). Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 613 kalorii, 43g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 95 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan do serwowania, mielony kminek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Bistec A La Criolla (stek kreolski po Kolumbijsku), Sobrebarrigan en Salsa Criolla (stek z flanki z kolumbijskim sosem kreolskim), oraz Pollo a la Plancha (Kolumbijska pierś z kurczaka z grilla) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia, sól wody i gotować makaron al dente.Podczas gotowania makaronu, na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać składniki Salsa criolla i gotować mieszając często, przez około 10 do 15 minut lub aż konsystencja jest gładka. Odstawić.
Odcedzić makaron i dodać do patelni.
Dodać rozdrobnionego kurczaka i wlać bulion z kurczaka na makaron i wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem.Wrzucić spaghetti do płaszcza równomiernie z sosem. Top z serem i podawać natychmiast.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."