Spaghetti con Pesto alla Siciliana
Spaghetti con Pesto alla Siciliana może być tylko przyprawa szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 840 kalorii, 32G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz obrane migdały, pełnoziarniste spaghetti, liście bazylii i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Spróbuj Cassatan alla Siciliana (sycylijska tarta kremowa), Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), oraz Spaghetti w stylu kierowcy wózka - - - Spaghetti alla Carrettiere dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść migdały na patelni na średnim ogniu i tosty na złoty kolor. Odstawić do ostygnięcia.
Bazylia i suszone pomidory umieścić w robocie kuchennym z czosnkiem. Gdy zaczniesz błyskawicznie, wlej wystarczającą ilość oleju, aby stworzyć gładką pastę.
Dodaj migdały i nadal blitz aż kremowy.
W razie potrzeby dodaj więcej oleju.
Przenieś mieszaninę do dużej miski i użyj widelca, aby złożyć parmezan. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Ugotować makaron w dużym rondlu z dużą ilością wrzącej osolonej wody, aż al dente.
Dobrze odcedzić i wrzucić do miski z pesto.
Wymieszaj wszystko razem przez 30 sekund, aby pesto pokryło spaghetti.
Podawać natychmiast, z kilkoma listkami bazylii rozrzuconymi na wierzchu.