Spaghetti alle Vongole
Spaghetti alle Vongole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 701 kalorii, 23G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.9 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok z małży, spaghetti, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghetti Alle Vongole, Spaghetti alle Vongole, oraz Spaghetti Alle Vongole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym rondlu na średnim ogniu, rozgrzać czosnek i pieprz chile w oliwie z oliwek, aż czosnek jest złoty brąz, o 1 minutę.
Dodać małże, sok z małży i wino. Przykryć i dusić na średnim ogniu, potrząsając patelnię od czasu do czasu, aż wszystkie małże się otworzą.
Podczas gdy małże są Gotowanie, doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować, często mieszając, aż al dente.
Odcedzić makaron i przenieść do dużej miski.
Dodaj sos małży i pietruszki i dobrze wymieszać.