Spaghetti alla Carbonara

Spaghetti alla Carbonara
Spaghetti alla Carbonara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 749 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka cebuli, pancetta, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Spróbuj Spaghetti alla Carbonara, Spaghetti Alla Carbonara, oraz Spaghetti Alla Carbonara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Umieścić cebulę i pancetta w 12 cali do 14 cali saute patelni i gotować na średnim ogniu, aż obie cebule i pancetta są przezroczyste, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać śmietanę i gotować 1 minutę. Oddzielić jajka, uważając, aby żółtka były całe. Spaghetti ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu i dobrze osuszyć. Umieścić gorący makaron na patelni i wrzucić na średnim ogniu, aż pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać 1/4 szklanki pecorino i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
5
Wyjąć z ognia i energicznie wymieszać z białkami. Podzielić na 4 płytki i ułożyć na wierzchu po 1 żółtku. Na każdej porcji podzielić pozostały starty ser i czarny pieprz i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn