Spódnica stek z Gorgonzola Polentan jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 330 kalorii, 32G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, tymianek, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Spróbuj Spódnica stek z Gorgonzola Polenta, Balsamiczny stek w spódnicy z Nektarynkami, wiśniami i serem Gorgonzola, oraz Stek w spódnicy z pomidorkami koktajlowymi i polentą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć 2 szklanki bulionu i mleka w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Stopniowo ubijaj polentę w mieszaninę bulionu, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować 4 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Zdjąć z ognia. Wymieszać z serem, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Przykryć; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Dodaj wino, tymianek i miód; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się o połowę (o 2 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Pozostałe 1 łyżka bulionu i skrobi kukurydzianej połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Dodaj mieszaninę skrobi kukurydzianej na patelni; gotować 1 minutę lub aż sos lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
12
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki. Łyżka 2 łyżki sosu na każdym z 4 talerzy. Top każdej porcji z 1/2 Puchar polenta i 3 uncji stek.
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Rabble Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.