Southwestern Wołowina Chili z kukurydzą

Southwestern Wołowina Chili z kukurydzą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Southwestern Beef Chili z kukurydzą. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 489 kalorii. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz cheddar, fasola, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chleb kukurydziany z Chili miodowo-limonkowym masłem, Kukurydziane ciasto z łososiem w kremowym cytrynowym sosie Chili, oraz Chili Wołowina Chleb Kukurydziany Zapiekanka.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj marchew, cebula, i poblano i gotować, mieszając, przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać wołowinę i gotować, rozbijając ją łyżką, aż nie będzie już różowy, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Dodaj pastę pomidorową i gotuj, mieszając, aż lekko przyciemni, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Dodać fasolę, chili w proszku, 3 szklanki wody, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Dusić na średnim ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół. Wymieszaj kukurydzę. Podzielić między miski i top z Cheddar i szalotki. Dodać do przodu: można gotować chili z góry i przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrażać do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn