Southwestern Wołowina Chili z kukurydzą

Southwestern Wołowina Chili z kukurydzą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Southwestern Beef Chili z kukurydzą. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 489 kalorii. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz cheddar, fasola, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chleb kukurydziany z Chili miodowo-limonkowym masłem, Kukurydziane ciasto z łososiem w kremowym cytrynowym sosie Chili, oraz Chili Wołowina Chleb Kukurydziany Zapiekanka.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj marchew, cebula, i poblano i gotować, mieszając, przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać wołowinę i gotować, rozbijając ją łyżką, aż nie będzie już różowy, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Dodaj pastę pomidorową i gotuj, mieszając, aż lekko przyciemni, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Dodać fasolę, chili w proszku, 3 szklanki wody, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Dusić na średnim ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół. Wymieszaj kukurydzę. Podzielić między miski i top z Cheddar i szalotki. Dodać do przodu: można gotować chili z góry i przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrażać do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn