Southwestern Wheat Berry Pilaf
Need a przystawka wegańska? Southwestern Wheat Berry Pilaf może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soku z limonki, sól, jicama, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grzyb Pszenica Berry Pilaf, Pilaw ryżowo-pszenny ze szpinakiem dla niemowląt, oraz Pilaw Ryżowy Południowo-Zachodni.
Instrukcje
Umieść jagody pszenicy w średniej misce; przykryj wodą do 2 cali nad jagodami pszenicy. Przykryć i odstawić 8 godzin.
Umieść jagody pszenicy w średnim rondlu; przykryj wodą do 2 cali nad jagodami pszenicy. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 1 godzinę lub do miękkości.
Pokrój chiles na pół wzdłuż; Odrzuć nasiona i błony.
Umieść połówki chile, skórkę do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil chiles 8 minut lub do poczernienia.
Umieść chiles w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny i uszczelnij; odstawić na 10 minut. Chiles obrać i posiekać.
Połączyć chiles, jagody pszenicy, papryka, i dalej 8 składniki (papryka przez fasolę) w dużej misce; dobrze wymieszać.
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
Dekoruj gałązkami kolendry, w razie potrzeby.