Zupa fasolowa w stylu południowo-zachodnim to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Ta zupa ma 338 kalorii, 10g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać boczek, papryka chile, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 godzin i 15 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Piętnaście Minut " Zupa Z Czarnej Fasoli, Slow Cooker Fifteen zupa Fasolowo-warzywna (Garnek Garnek) (bezmięsny poniedziałek), oraz Zupa Fasolowa Południowo-Zachodnia.
Instrukcje
1
Fasolę opłukać i posortować w miksie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
2
Umieść je w powolnej kuchence na niskim ustawieniu z wodą. Gotuj przez noc. Następnego ranka, dodać szynkę, papryka chile, chili w proszku, pokruszony papryka czerwona, cebula i czosnek i nadal gotować na niskim 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej