Southwestern Grillowany mostek z sosem Ancho Chile

Southwestern Grillowany mostek z sosem Ancho Chile
Southwestern Barbecued mostek z sosem Ancho Chile jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 2430 kalorii, 35g białka, oraz 150 g tłuszczu. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz jednorazowe aluminiowe patelnie 4 x 8 1 / 2x1 1/4 cala, SOS ancho chile, proszek ancho chile i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kurczak Limonkowy z sosem Chili Ancho, Grillowane kotlety z dziczyzny z sosem Ancho Chile, oraz Żeberka duszone w sosie Ancho Chile.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 7 składników w małej misce. Rozetrzyj mieszankę przypraw na mostku. Zawiń mostek w plastik; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny idup do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Zdejmij górny stojak z grilla. Przygotować grilla (na małym ogniu). Lekkie brykiety w kominie; wlać na 1 stronę dolnego stojaka grillowego (musisz zapalić więcej brykietów w kominie, aby uzupełnić jeszcze 2 lub 3 razy podczas grillowania).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Odcedzić 2 szklanki wiórów drzewnych. Roztrzepać 2 szklanki wiórów drzewnych na węglu. Powrót grill rack do grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Rozgrzać Grill do 149°.
1
Zdejmij górny stojak z grilla. Przygotować grilla (na małym ogniu). W przypadku korzystania z grilla 2-palnikowego, Światło 1 palnika. Jeśli używasz 3-palnikowego grilla, nie zapalaj palnika centralnego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Odcedzić 2 szklanki wiórów drzewnych. Ułóż 2 Mini Patelnie bochenkowe (jedna wewnątrz drugiej); wypełnij 1 szklanką wiórów drzewnych. Ułóż pozostałe Patelnie bochenkowe; wypełnij 1 szklanką wiórów drzewnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
3
Umieść Patelnie nad płomieniem (jeśli używasz grilla 3-palnikowego, umieść obie patelnie na 1 oświetlonej stronie). Zwróć stojak na grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Rozgrzej grilla do 149°. (Jeśli temperatura wzrośnie zbyt wysoko na 3-palnikowym grillu, wyłącz palnik bez wiórów.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Rozpakuj mostek i ułóż grubą stronę w aluminiowej patelni 11 3/4 x 8 1/2 x 1 1/4 cala; umieść patelnię nad nieoświetloną częścią grilla. Przykryj grilla. Gotować mostek do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do rejestrów środkowych 71°, regulując otwory wentylacyjne lub dodając więcej węgla drzewnego w razie potrzeby (jeśli używasz grilla węglowego) lub regulując poziom gazu (Jeśli używasz grilla gazowego), aby utrzymać temperaturę wewnątrz grilla w temperaturze250, około 31/2 godzin. Baste mostek od czasu do czasu z patelni soki i dodać więcej odsączone wióry drewniane w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Zdjąć patelnię z mostkiem. Wyrzucić patelnię i soki. Zawiń mostek szczelnie w 2 szerokie arkusze folii o dużej wytrzymałości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Umieść w czystej aluminiowej patelni 11 3/4 x 8 1/2 x 1 1/4 cala. Wróć do grilla nad nieoświetloną stroną, utrzymując temperaturę wewnątrz grilla na 121°, aż natychmiastowy odczyt termometru włożony do najgrubszej części środka mostka zarejestruje 190 ° F, około 1 1/2 godziny dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Przenieść mostek na patelni do obramowanej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Pozostaw co najmniej 1 godzinę i do 2 godzin.
10
Ostrożnie rozpakuj mostek, oszczędzając wszelkie soki w folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
11
Przenieść soki do małego dzbanka.
12
Umieść mostek na powierzchni roboczej. Cienko pokroić mostek na ziarno; przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
13
Szczotka mostek z niektórych soków.
14
Podawać z pozostałymi sokami i sosem Ancho Chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
15
* Dostępne w sekcji przypraw wielu supermarketów i na rynkach łacińskich.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn