Southwestern Cornbread Dressing Cakes może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 183 kalorie, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać majonez, kłosy kukurydzy, chiles, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Podobne przepisy to Southwestern Steak and Cornbread Dressing in the Slow Cooker, Południowo-Zachodni Chleb Kukurydziany, oraz Południowo-Zachodnia Sałatka Z Chleba Kukurydzianego.
Instrukcje
1
Połączyć pokruszony chleb kukurydziany i bułkę tartą w dużej misce, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Chleb Kukurydziany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokrój ziarna kukurydzy z kolby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Kukurydzy
3
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać pokrojoną w kostkę cebulę, i smażyć przez 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj kukurydzę i smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza
5
Wymieszać mieszankę cebuli, mieszanka chleb kukurydziany, zielone chiles, dalej 5 składników, i w razie potrzeby, czerwona papryka. Kształt mieszaniny na 20 (3-calowe) paszteciki. Wyluzuj, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Papryka Chili
Papryka Czerwona
Chleb Kukurydziany
Cebula
6
Gotować jedną trzecią pasztecików w 1 1/2 łyżki gorącego oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 2 do 3 minut z każdej strony lub aż paszteciki są złotobrązowe, delikatnie obracając raz. Powtórz procedurę dwa razy z pozostałymi pasztecikami i olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Podawać natychmiast lub wyjąć do stojaka z drutu w celu ostygnięcia. Przykryć i schłodzić 8 godzin, w razie potrzeby. Aby podgrzać, piec w jednej warstwie na blasze do pieczenia w temperaturze 400 przez 8 do 10 minut.
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje do chleba kukurydzianego. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Król Frosch Riesling Auslese wszystkie naturalne niemiecki z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.