Southwestern Cornbread Dressing Cakes

Southwestern Cornbread Dressing Cakes
Southwestern Cornbread Dressing Cakes może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 183 kalorie, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać majonez, kłosy kukurydzy, chiles, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Podobne przepisy to Southwestern Steak and Cornbread Dressing in the Slow Cooker, Południowo-Zachodni Chleb Kukurydziany, oraz Południowo-Zachodnia Sałatka Z Chleba Kukurydzianego.

Instrukcje

1
Połączyć pokruszony chleb kukurydziany i bułkę tartą w dużej misce, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokrój ziarna kukurydzy z kolby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
3
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać pokrojoną w kostkę cebulę, i smażyć przez 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj kukurydzę i smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
5
Wymieszać mieszankę cebuli, mieszanka chleb kukurydziany, zielone chiles, dalej 5 składników, i w razie potrzeby, czerwona papryka. Kształt mieszaniny na 20 (3-calowe) paszteciki. Wyluzuj, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Papryka ChiliZielona Papryka Chili
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
CebulaCebula
6
Gotować jedną trzecią pasztecików w 1 1/2 łyżki gorącego oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 2 do 3 minut z każdej strony lub aż paszteciki są złotobrązowe, delikatnie obracając raz. Powtórz procedurę dwa razy z pozostałymi pasztecikami i olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Podawać natychmiast lub wyjąć do stojaka z drutu w celu ostygnięcia. Przykryć i schłodzić 8 godzin, w razie potrzeby. Aby podgrzać, piec w jednej warstwie na blasze do pieczenia w temperaturze 400 przez 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
8
Dekorować, w razie potrzeby.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje do chleba kukurydzianego. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Król Frosch Riesling Auslese wszystkie naturalne niemiecki z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
King Frosch Riesling Auslese Wszystkie Naturalne Niemiecki
King Frosch Riesling Auslese Wszystkie Naturalne Niemiecki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn