Southwest Grillowany kurczak i awokado topi

Southwest Grillowany kurczak i awokado topi
Southwest Grillowany kurczak i awokado topi się jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, bez kości, wapno kliny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rozjaśnione Chipotle z kurczaka i awokado topi, Great American Southwest Sliders z Opuncją i grillowaną salsą z awokado, oraz Sałatka z kurczaka z sosem z awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill na wysokie temperatury (450 do 550; możesz trzymać rękę 5 w. powyżej ruszt do gotowania tylko 2 do 4 sekund). Rub 1 łyżka. olej na chiles. Gotować chiles, obracając często, aż skórki są rumiane. Umieścić chiles w misce, przykryć i ostudzić. Nasiona chiles i zetrzeć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W międzyczasie pocierać Pozostałe 1 łyżkę. olej na kurczaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Połączyć kminek, cayenne i sól i posypać równomiernie na każdej piersi. Grill kurczak, obracając raz, aż rumiane i gotowane przez, o 10 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wycisnąć trochę limonki na kurczaka, a następnie top każdej piersi z kilku plasterków awokado, zastrzeżone chile, i około 1/4 szklanki sera. Grill, pod przykryciem, aż ser się rozpuści, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn