Soufflé Na Słodko

Soufflé Na Słodko
Sweet Spoonbread Soufflé może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka maślanki, sól koszerna, mączka kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Łyżka Do Słodkiej Kukurydzy, Łyżka Do Słodkich Ziemniaków, oraz Łyżka Do Słodkiej Kukurydzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Obficie masło sześć do ośmiu 4-do 5-uncji soufflé foremki (bezpieczne w piekarniku filiżanki kawy działają świetnie do tego w szczypcie).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodaj małą garść cukru do jednej formy z masłem i obróć, aby pokryć spód i boki równą warstwą cukru. Nadmiar cukru wrzucić do kolejnej formy i pokryć. Pokryj pozostałe formy, dodając w razie potrzeby więcej cukru. Przechowywać w lodówce formy, aż będzie gotowy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Mąkę kukurydzianą i maślankę wymieszać w średniej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać ziarna kukurydzy i smażyć przez 4 do 5 protokół, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
4
Dodać mleko, 2 łyżki cukru, wanilię, cynamon i sól, doprowadzić do duszenia na wolnym ogniu, i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Przenieść mieszaninę kukurydzy do blendera i puree na wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Przenieść do miski i wymieszać mieszaninę mąki kukurydzianej, a następnie ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Żółtka ubić do schłodzonej mieszanki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
W misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki (lub za pomocą miksera ręcznego) ubijamy białka, aż utworzą miękkie piki. Stopniowo dodawać pozostałą 1/2 szklanki cukru i nadal ubijać, aż powstaną sztywne szczyty; to jest twoja beza. Delikatnie złóż bezę do mieszanki kukurydzianej. Nie martw się, jeśli nie wszystko jest płynnie połączone; kilka smug jest w porządku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Miarka ciasto do przygotowanych form, napełniając je prawie aż do krawędzi.
10
Umieść formy na blasze do pieczenia i piecz przez 35 minut, lub aż blaty będą złocisto-brązowe i dmuchane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Podawać natychmiast, posypane cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn