Sopes z chorizo Refried fasoli i pikantny Slaw jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 613 kalorii, 20g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Mieszanka meksykańskiego chorizo, jalapenos, ogórek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wegańskie sosy z fasolą Refried i Salsa Verde, Fasola refrydowana z Chorizo, oraz Fasola Chorizo Refried dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść olej w dużym garnku i podgrzać do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Wymieszać masę harina, bulion z kurczaka, kminek i sól i uformować miękkie ciasto. Aby utworzyć sopes, chwycić małą kulkę ciasta i uformować mini "miseczki do zupy" o średnicy 4 cali. Powtarzaj, aż całe ciasto zostanie użyte.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Goya Sazon
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
48 Do 56 Cukierków Life Savers
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieścić na blasze i piec w piekarniku przez 5 minut, po prostu ustawić ciasto. Odstawić do momentu usmażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Do fasoli: w międzyczasie, wyciągnąć kiełbasę z osłonek i rozbić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
4
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i dodać kiełbasę, rozbijając ją na patelni, i gotować, aż tłuszcz zaczyna renderowania, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać cebulę i czosnek na patelni i potu przez 3 do 5 protokół.
Dodać fasolę pinto i gotować przez kolejne 5 protokół. Za pomocą masher ziemniaczany, rozgnieść fasolę do mieszaniny chorizo, upewniając się, aby zeskrobać dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Pinto
Starty Ser Jack, Podzielony
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dobrze wymieszać i gotować przez kolejne 5 minut, aż wszystko zostanie włączone. Doprawić solą i pieprzem. Trzymaj ciepło na małym ogniu, upewniając się, że dno nie pali się.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8
Dla slaw: na suchej patelni, toast kopru włoskiego, aż pachnące i odstawić. W misce wymieszaj sok z limonki, jalapenos, ogórek, kapustę, kolendrę i cebulę. Doprawić solą i pieprzem, dodać prażony koper włoski.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
3 łyżki Oleju Roślinnego
Gałązki Kopru Włoskiego
Przepis Na Pizzocheri
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Do sosu chile: na suchej patelni, tosty chiles aż pachnące, usunąć i odstawić. Odstawić patelnię na średnie ciepło, dodać oliwę z oliwek, cebulę i czosnek. POT do przezroczystego, około 5 minut. Mielone chiles i dodać je z pomidorami. Doprawić solą i pieprzem, dusić ok. 10 minut.