Sosowane piersi z kurczaka z jabłkami i cebulą
Sosowane piersi z kurczaka z jabłkami i cebulą to wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka mąki, jabłko granny smith, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Spróbuj Piersi Z Kurczaka W Sosie Pomarańczowym, Piersi Z Kurczaka W Sosie Gazpacho Z Olejem Bazyliowym, oraz Gałka Muszkatołowa Sosowane Jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pierwsze 3 składniki w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj kurczaka. Uszczelnij i wstrząśnij, aby pokryć.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; smażyć 2 minuty z każdej strony.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Rozgrzać 1 łyżeczka oleju na patelni, aż gorące.
Dodaj cebulę, i smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane.
Dodaj jabłko i majeranek; smażyć 5 minut.
Dodać kurczaka i cydr; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut lub aż kurczak jest gotowy.