Sosny Pstrąg

Sosny Pstrąg
Sosny pstrąg może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 789 kalorii, 37g białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na $4.8 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ocet jabłkowy, filety z pstrąga, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 86%. Spróbuj Sosy Mac & Cheese, Pikantne ziemniaki z szynką, oraz Pikantne Ziemniaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Filety z pstrąga posypać solą. Ustaw jak najwięcej filetów na dużej patelni, jak będzie pasować bez tłoku; jeśli to konieczne, gotować filety w dwóch partiach, rezerwując połowę sosu na drugą partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać sos fastrygowanie mieszając razem ketchup, majonez, oliwa z oliwek, cebula, brązowy cukier, musztarda, sos Worcestershire i ocet jabłkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
4
Wlać sos na pstrąga i gotować na średnim ogniu, aż mięso łatwo płatki widelcem, o 10 protokół. Użyj szpatułki rybnej, aby ostrożnie wyjąć pstrąga na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Udekorować plasterkami cytryny i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn