Sosna Orzech Miód Anyż Ciasto
Sosna orzech miód anyż ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.95 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 532 kalorie, 7G białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 62 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ekstrakt z wanilii, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Biszkopty z miodem, anyżem i migdałami, oraz Ciastka miodowe z miodowo-orzechowym Gelato dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku skorupy: wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 163°. używając robota kuchennego, pulsuj razem mąkę, cukier, sól, anyż i masło, aż ciasto odciągnie się od boków miksera i łatwo uformuje kulkę. Wcisnąć mieszaninę do płytki ciasta.
Piec do jasnego złotego koloru, o 20 protokół.
Do nadzienia: w małym rondlu doprowadzić masło, miód, syrop kukurydziany, sól i śmietanę do wrzenia, stale mieszając.
Zdjąć z ognia, gdy mieszanina zacznie się gotować i odstawić. Pozostawić do ostygnięcia.
W dużej misce, ubić razem jajka, cukier, i wanilia. Złożyć mieszaninę jaj do schłodzonej mieszaniny miodu. Wymieszać z prażonymi orzeszkami piniowymi.
Wlać mieszaninę do pieczonej Skórki ciasta i umieścić ciasto na blasze do pieczenia.
Piec, aż nadzienie zostanie ustawione na brzegach i wykałaczka włożona w środku wyjdzie czysta, 30 do 35 minut. Pozostawić do ostygnięcia i służyć.