Sos Żurawinowy Malinowo-Orzechowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sosu żurawinowego Malinowo-orzechowego. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką wodę, maliny, zmielony imbir i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos żurawinowy z kopru włoskiego i orzecha włoskiego, Sos żurawinowy, jabłkowy i orzechowy, oraz Sos żurawinowy pomarańczowo-orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć przez 4 protokół.
Dodać cukier i kolejne 4 składniki (przez żurawinę); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 8 minut lub aż żurawina pop.
Zdjąć z ognia i wymieszać ze skórką pomarańczową.
Do sosu żurawinowego dodajemy maliny i orzechy włoskie.
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.