Sos Żurawinowy
Sos żurawinowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skórkę pomarańczową, imbir, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Upiorna Panna Cotta z sosem upiornym (Panna Cotta z sosem żurawinowo-pomarańczowym), Sos żurawinowy D. i.y. , oraz Sos Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu połącz cukier, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i imbir. Gotować na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, około 1 minuty.
Dodać żurawinę i gotować, aż pop, o 5 protokół. Wymieszać z orzechami pekan.
Wyjąć z ognia i ostudzić.
Odmiana: jeśli nie dbasz o pekany, zastępuj rodzynki, porzeczki lub jagody.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;