Sos Ze Świeżej Kukurydzy
Świeży sos kukurydziany może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 728 kalorii, 10g białka, oraz 62 g tłuszczu. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka do 8 kłosów kukurydzy, sól, śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Ravioli ze świeżej kukurydzy z ziołowym sosem śmietanowym, Świeża kukurydza i przegrzebki Johnnycakes z sosem z zielonej cebuli, oraz Łosoś Alaska SOS W. Tomatillo, Świeża Kukurydza I Poblano Chile.
Instrukcje
Zetrzyj tyle kukurydzy, aby odmierzyć 2 filiżanki ziaren.
Wymieszać razem startą kukurydzę, śmietanę i sól w małym rondlu; gotować na małym ogniu, często mieszając, 20 do 25 minut lub aż zgęstnieje.
* 2 szklanki grubo posiekanej mrożonej kukurydzy z całych ziaren można zastąpić świeżą kukurydzą.