Sos Z Gruszek Piernikowych

Sos Z Gruszek Piernikowych
Sos z gruszek piernikowych może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji sosów. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz skórkę z cytryny, gruszkę bosc, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Gingered Pear Crisp, Comice Gruszka Gingered Jam, oraz Gingered Pear Crisp dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 3 składniki w misce; wrzucić dobrze do herbu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać masę gruszkową; gotować 2 minuty, od czasu do czasu mieszając. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
4
Dodać cukier i skrystalizowany imbir; gotować 5 minut lub aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z brandy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawSos
Magazyn